default-image

Μήνυμα Μασούντ για ΑΕΚ

Αθλητισμός
Μήνυμα Μασούντ για ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μήνυμά του στα social media ο Σοτζέι Μασούντ αποχαιρέτησε την Λας Πάλμας ευχαριστώντας την ισπανική ομάδα για το διάστημα που προπονήθηκε εκεί και όπως ανακοίνωσε επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Μασούντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά της ΑΕΚ και εφόσον κατατεθεί η λύση του συμβολαίου του στην ΕΠΟ τότε θα προχωρήσει και η μετακίνησή του στην Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο ποδοσφαιριστής:

«Γεια σε όλους. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Λας Πάλμας, τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, τον αθλητικό διευθυντή, Τόνι Κρουθ, τον προπονητή, Πακίτο, και όλη την πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και μου επέτρεψε να προπονηθώ μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας, ο κόσμος της και το νησί θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εκεί πέρασα μαζί με την οικογένειά μου πολύ όμορφες αθλητικές και προσωπικές στιγμές, τις οποίες θα θυμάμαι με αγάπη. Εύχομαι στη Λας Πάλμας να πάρει τα αποτελέσματα που αξίζει αυτό το χρόνο, το 2018, και να εξασφαλίσει την παραμονή στην Primera Division, εκεί όπου ανήκει. Φιλιά στην "αμαρίγια" οικογένεια και όλους του κατοίκους των Καναρίων Νήσων. Θα τα πούμε σύντομα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News