Αθλητισμός

Ο Χίλιεμαρκ κοιτάει προς Ιταλία

Ο Σουηδός ψάχνει ήδη για ομάδα που να μπορεί να αγωνίζεται

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει αντιληφθεί ότι δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό και αναζητά μία λύση για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Το κλίμα για τον Σουηδό είναι αρνητικό στο Κορωπί εδώ και καιρό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει πλέον τον Σουηδό χαφ και θα καταβληθεί προσπάθεια να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Τζένοα, ώστε παράλληλα να εξοικονομηθούν χρήματα.

Ήδη υπάρχει μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στον αντζέντη του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Καρλ Πχάγκεν και τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα, Μάριο Ντονατέλι. Οι δύο άνδρες συζήτησαν εάν υπάρχει χώρος για τον Χίλιεμαρκ στη Τζένοα ή αν πρέπει να αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές.

Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την μέχρι τώρα παρουσία του παίκτη στην ομάδα, ενώ ο Ουζουνίδης δεν δείχνει να τον υπολογίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Χίλιεμαρκ θέλει να διεκδικήσει μία θέση στην 23άδα της Σουηδίας, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Όμως, για να το πετύχει, πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής και με τον παραγκωνισμό του στον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Άρα και ο 32χρονος μέσος σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει το 2018.

Σχόλια