Αθλητισμός

Η απίστευτη βίλα του Λιονέλ Μέσι...

Ένα μέγαρο αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ και σχεδιασμένο να… του μοιάζει!

Πατέρας δύο παιδιών και έτοιμος να παντρευτεί με την επί χρόνια αγαπημένη του, Αντονέλλα Ροκούτσο, ο Λιονέλ Μέσι λίγο πριν κλείσει τα 30 έχει καταφέρει το απίστευτο: μισθό 40 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, μια εντυπωσιακή σύντροφο και σπίτια που θα ζήλευαν πολλοί τόσο για τη χρηματική τους αξία όσο και για την αισθητική τους.

Ένα όμως ξεχωρίζει. Ένα, έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα. Το «παλάτι» που του έχτισε ο διάσημος αρχιτέκτονας Λούις Γκαρίτο. Ο λόγος για το εκκεντρικό One- Zero Eco House, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων. 22 μίλια από το κέντρο της Βαρκελώνης, με θέα στα βουνά και μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας, το σπίτι του Μέσι είναι σχεδιασμένο με κάθε λεπτομέρεια ώστε να… του μοιάζει.

Αυτή ακριβώς ήταν η πρόθεση του σχεδιαστή του, ο οποίος παραδέχτηκε πως η βίλα του αστέρα της Μπαρτσελόνα χτίστηκε και διακοσμήθηκε με βάση τη λατρεία του Μέσι για το ποδόσφαιρο.

Κοιτάζοντας τη κανείς από ψηλά, παρατηρεί πως είναι δομημένη σε δύο «μισά» ακριβώς όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, καλύπτοντας έκταση 35 χιλιομέτρων. Μάλιστα, στο πρώτο μισό σχηματίζεται ο αριθμός 1, ενώ στο δεύτερο, το μηδέν, με αποτέλεσμα, το υπερπολυτελέστατο απόκτημα του Μέσι να σχηματίζει τον αριθμό 10, που… κυνηγά το καμάρι της Μπάρτσα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πηγή: www.menshouse.gr

Σχόλια