Αθλητισμός

Δεν υπάρχει σκέψη να φύγει ο Μήτρογλου απ’ τη Μαρσέιγ

Αυτό τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα

Στη Μαρσέιγ θα παραμείνει ο Κώστας Μήτρογλου, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, σε δηλώσεις του.

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Μήτρογλου να αποχωρεί από την Μαρσέιγ έβαλε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καν σαν σκέψη αυτό το ενδεχόμενο παρά τη δυστοκία του Έλληνα διεθνή.

Πιο χαρακτηριστικά είπε: «Όταν παίρνεις την απόφαση να αποκτήσεις έναν ποδοσφαιριστή, σκέφτεσαι τι μπορεί να προσφέρει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Κώστας Μήτρογλου ίσως να σημειώσει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου και να γίνει ο νέος Μπαζίλ Μπολί για τους οπαδούς. Είναι ακόμη Δεκέμβριος και αυτό που σκεφτόμαστε σήμερα, δε θα διαρκέσει όλη τη σεζόν.

Ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είναι καλός παίκτης, καλός σκόρερ, έχει την ικανότητα να αγωνίζεται με την πίεση που έχει μια ομάδα όπως είναι η Μαρσέιγ. Είναι κάπως στάσιμος τώρα, αλλά θα προχωρήσει. Δεν με ανησυχεί ότι δεν βάζει τώρα γκολ. Οι σκόρερ έχουν σπέσιαλ προφίλ. Ήταν για καιρό στην Μπενφίκα.

Τώρα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια νέα χώρα, σε μια νέα γλώσσα. Η προσαρμογή δεν είναι καθόλου εύκολη. Όταν ήρθα εδώ τον Νοέμβριο του 2016, κανείς δεν έλεγε ότι ο Γκομίς ήταν ο μεγαλύτερος σκόρερ. Στο τέλος της σεζόν, ήταν όλα διαφορετικά. Δεν υπάρχει καμία σκέψη να φύγει».

Σχόλια