Αθλητισμός

Εντυπωσιάζει στο πρώτο μισό της Pre League η Μεσαρά

Παιχνίδι με το παιχνίδι η Μεσαρά παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο και αυτό την έφερε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Το φινάλε του α' γύρου του πρωταθλήματος της Pre League βόλεϊ γυναικών βρήκε τον ΓΑΣ Μεσαράς να φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Η νίκη του με 3-0 σετ επί του Ζηρίνειου την Τετάρτη το βράδυ στο κλειστό των Μοιρών απλά αποτέλεσε την επισφράγιση μίας εξαιρετικής πορείας που βρίσκεται στα μισά της καθώς ακολουθεί από τις 13/1/2018 ο β' γύρος.

Οι Μεσαρίτισσες βγάζουν υγεία και ομαδικότητα εντός του γηπέδου και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο τους στην έως τώρα… διαδρομή τους. Την Τετάρτη το κλειστό των Μοιρών ήταν σχεδόν γεμάτο με τον κόσμο να επιβραβεύει τα κορίτσια για την αγωνιστικότητά τους. Ενθουσιασμένος, όμως είναι και ο προπονητής τους, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος αναφερόμενος αρχικά στην αναμέτρηση με τον ΖΑΟΝ τονίζει ότι «ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζαμε μία εξαιρετική ομάδα κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματά της ως τώρα. Είναι μερικές φορές που λέω ότι δεν έχει σημασία το να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να νικήσεις, αλλά να το κάνεις. Στο παιχνίδι με τον Ζηρίνειο τα κορίτσια ήξεραν τη έπρεπε να κάνουν και το έκαναν γι' αυτό ήρθε η νίκη. Για μένα είναι μία τεράστια νίκη».

Κάνοντας μάλιστα τον απολογισμό του έως τώρα πιστεύει ότι «είμαστε πάρα πολύ καλά με το τέλος του α' γύρου. Έχουμε φτάσει τους 20 βαθμούς που ήταν ο στόχος μου απ' την αρχή. Θεωρούσα ότι με αυτή τη συγκομιδή θα είμασταν στην πρώτη πεντάδα και όντως είμαστε τέταρτοι. Με βάση τους αντιπάλους που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είναι μία απρόσμενη εξέλιξη για μένα. Τα κορίτσια έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Είχαμε στην αρχή μπερδευτεί με τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που είχαν γίνει στην ομάδα, όμως μείναμε μαζί, δουλέψαμε πάρα πολύ και παιχνίδι με το παιχνίδι είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ομάδα. Αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις μας εντός του γηπέδου. Η ομάδα έχει μέταλλο και χαρακτήρα με αποτέλεσμα να παίρνει και εκτός έδρας νίκες. Είναι κάτι που δεν είχαμε πέρυσι», κατέληξε ο προπονητής της Μεσαράς.  

Σχόλια