default-image

Χιμένεθ: Μας στοίχησαν οι τραυματισμοί

Ποδόσφαιρο
Χιμένεθ: Μας στοίχησαν οι τραυματισμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην έως τώρα πορεία της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, τα προβλήματα τραυματισμού, τις απαιτήσεις του κόσμου, αλλά και τις μεταγραφές που θα γίνουν μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς εάν δεν προέκυπταν οι τραυματισμοί, ενώ τόνισε ότι η ξεκούραση ήταν απαραίτητη καθώς οι ποδοσφαιριστές είχαν φτάσει στα όριά τους.

Επίσης έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Μελισσανίδη και προανήγγειλε μεταγραφές…

Διαβάστε ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στην εφημερίδα Livesport:

Για τις διαφορές μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης θητείας του στην ΑΕΚ:

«Η σχέση με τον κόσμο παραμένει πάντα ίδια. Είναι μία σχέση σεβασμού και ευγνωμοσύνης. Είναι άνθρωποι που πληρώνουν για να έρθουν να μας δουν. Οπότε διατηρείται αυτή η σχέση αλληλοσεβασμού πάντα. Εγώ είμαι ένα παθιασμένο άτομο, πάντα δείχνω αυτό που αισθάνομαι, με τα υπέρ και τα κατά, δεν κρύβω τίποτα και δεν έχω δύο πρόσωπα. Και πάντα σε όσες ομάδες έχω δουλέψει είχα πάντα μεγάλη σχέση με τους φιλάθλου, η οποία βασίζεται πάντα στο σεβασμό».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Είναι πολύ κοντινή και σοβαρή σχέση. Με μεγάλο σεβασμό, αμοιβαίο. Είναι γενναίος άνθρωπος που επενδύει τα χρήματά του στην ΑΕΚ. Πρέπει να ακούμε ό,τι λέει, γιατί είναι ο ιδιοκτήτης. Είναι στην υπηρεσία πολλών ανθρώπων που αγαπάνε την ΑΕΚ. Το να πολεμάει για να κάνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι μια τεράστια προσπάθεια που πρέπει να αναγνωρίσουμε. Αν η ΑΕΚ πάρει ένα πρωτάθλημα παίζοντας στο ΟΑΚΑ, θα είναι πολύ σημαντικό. Φανταστείτε τον ΠΑΟΚ να μην παίζει στην Τούμπα, τον Ολυμπιακό να μην παίζει στο 'Γ. Καραϊσκάκης'. Αυτό που κάνει η ΑΕΚ είναι πραγματικά καταπληκτικό. Και η προσπάθεια του κόσμου να μεταφέρει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ προς τους παίκτες σε ένα ψυχρό γήπεδο, είναι σημαντικό αυτό που καταφέρνουν. Ο κόσμος και οι παίκτες αξίζουν τα πάντα».

 

Για το τι χρειάζεται ώστε να συνεχίσει στις 3 διοργανώσεις η ΑΕΚ:

«Ήταν δυνατό χτύπημα αυτό που έγινε με τους τραυματισμούς. Αν ήμασταν πλήρεις θα είχαμε 4-5 βαθμούς παραπάνω. Χρειαζόμαστε διακοπές. Πραγματικά είμαστε στα όριά μας. Είναι 14 παίκτες που παίζουν συνεχώς γιατί δεν τους βοηθούν κάποιοι συμπαίκτες τους. Για αυτό παίζουμε πότε με 3 πότε με 4 αμυντικούς. Πρέπει να σκέφτομαι συνεχώς λόγω συνθηκών αλλαγές και τρικ για να προστατεύω την ομάδα».

Για τους επιθετικούς της ΑΕΚ:

«Για μένα είναι οι καλύτεροι. Και οι επιθετικοί και οι αμυντικοί. Προσπαθούν πάντα να δώσουν παραπάνω από ό,τι έχουν. Δεν θέλω ποδοσφαιριστή που να είναι στο 7 και να μην επιδιώκει να πάει στο 8. Θέλω περισσότερο από το 100%. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Η ΑΕΚ πρέπει πάντα να κερδίζει, είναι δύσκολη για να αμυνθεί. Σε άλλη ομάδα επιτρέπεται η ήττα, στην ΑΕΚ είναι... δράμα. Όπως σε κάθε μεγάλη ομάδα».

 

 

Για τις μεταγραφές:

«Ξέρω καλά ότι η διοίκηση δουλεύει πάρα πολύ. Έχουν φύγει παίκτες που δεν είχαν το μυαλό τους στην ΑΕΚ. Το ρόστερ μειώθηκε ακόμη περισσότερο. Ήταν παίκτες που στην ουσία δεν συμμετείχαν. Κάναμε αυτή την κίνηση για να φέρουμε άλλους. Δουλεύουν πάρα πολύ και ελπίζω όλα να έχουν καλή κατάληξη».

 

 

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:

 

«Αυτό που πρέπει να περάσουμε είναι ότι δεν πουλάμε... αέρα. Η ΑΕΚ έτσι όπως είμαστε τώρα πρέπει να δώσει την μάχη της και να έχει τη διάθεση να τα διεκδικήσει όλα. Υπάρχουν κι άλλοι που διεκδικούν τους τίτλους. Εμείς έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τη μάχη μας. Τα μπάτζετ μετράνε στο ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ομάδα με ιστορία και καρδιά. Οποιοδήποτε ματς μπορείς να το κερδίσεις με την καρδιά σου. Όταν λείπουν συγκεκριμένοι παίκτες δεν είμαστε ίδια ομάδα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News