Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για το φιλανθρωπικό φιλικό Μικτή ΕΠΣΗ - Δαμάστα

Μικτής ΕΠΣΗ με Δαμάστα

Σύσκεψη πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης εκπρόσωποι της ΕΠΣΗ και της Δαμάστας ενόψει του φιλανθρωπικού φιλικού, που συνδιοργανώνουν οι δυο τους, ανάμεσα στην Μικτή Νέων ΕΠΣΗ και τη Δαμάστα την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 19:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο και στόχος της ΕΠΣΗ και της Δαμάστας που τον συνδιοργανώνουν, είναι η ευαισθητοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου (σωματεία, παράγοντες, διαιτητές, παρατηρητές, φίλαθλο κοινό), προκειμένου να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η ΕΠΣΗ και η Δαμάστα καλούν όλους να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, κουτιά γάλατος, ξηρές τροφές τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μαλεβιζίου, στα συσσίτια Ενορίας Αγίας Τριάδας Ηρακλείου και στο ίδρυμα Ιεράς Μονής Παναγίας Καλυβιανής στη Μεσαρά.

Το παρών στη σύσκεψη που έγινε στο μεζεδοπωλείο «50-50» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο ταμίας Γιώργος Βοζικάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής, ενώ από την Δαμάστα παρέστησαν ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης με σύσσωμη την διοίκηση του σωματείου.

Σχόλια