Αθλητισμός

Νέα μεταγραφική βόμβα ετοιμάζει η Παρί

H γαλλική ομάδα είναι αποφασισμένη να πυροδοτήσει και τον Ιανουάριο άλλη μια βόμβα, κάνοντας δικό της τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Νέα μεταγραφική βόμβα ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από εκείνη του Νεϊμάρ το καλοκαίρι, τώρα η γαλλική ομάδα είναι αποφασισμένη να πυροδοτήσει και τον Ιανουάριο άλλη μια, κάνοντας δικό της στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς! Εδώ, φυσικά, πρέπει να αναφερθεί και το ποσό το οποίο είναι έτοιμο να βγάλει από τα ταμεία της για να πείσει τη Λάτσιο. Πόσο είναι αυτό; 170 εκατ. εκατομμύρια ευρώ ! 


Το θέμα αυτό αναφέρει σήμερα ο γαλλικός και ο ιταλικός Τύπος, που υποστηρίζουν ότι πίσω από όλα βρίσκεται ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. 
 

Βέβαια, προκύπτουν πολλά ερωτήματα από τα σενάρια αυτά. Το πρώτο είναι το financial fair play. Είναι ήδη... ακάλυπτη η Παρί Σεν Ζερμέν από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ και του Εμπαπέ και πρόκειται αποτελέσει μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς θα «σπαταλήσει» άλλα 170 εκ. 
 

Το δεύτερο σημείο είναι το γεγονός ότι η Παρί φέρεται αποφασισμένη να δαπανήσει 170 εκ. όταν το καλοκαίρι ο πρόεδρος της Λάτσιο είχε ορίσει την τιμή παραχώρησης του Σέρβου στα 70 με 80 εκ. ευρώ.

Σχόλια