default-image

Έτοιμος να αλώσει την Πόλη ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Έτοιμος να αλώσει την Πόλη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, εκεί όπου στις 19:30 φιλοξενούνται από την Εφές (NS1), στο κλείσιμο της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την τεράστια νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν εκεί που έχουν φτάσει με πολύ κόπο.

 

Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που συνεχίζει να πορεύεται με πολύ λίγες επιλογές στην front line της ομάδας.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ταξίδεψαν με τους συμπαίκτες τους, ενώ εννοείται ότι εκτός συνεχίζουν να είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί.

 

Για ακόμα μια φορά το βάρος θα πέσει στον Ιωάννη Παπαπέτρου, τον Κάιλ Ουίλτζερ, τον Τζαμέλ ΜακΛιν και τον Γιώργο Μπόγρη που καλούνται για ακόμα ένα απαιτητικό ματς να κάνουν την υπέρβαση κόντρα σε μια εξαιρετική γραμμή ψηλών που διαθέτει η Εφές.

 

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους ψάχνουν ένα καλό παιχνίδι και δεν καταφέρνουν να το βρουν. Άλλαξαν προπονητή, ο Περάσοβιτς είναι παρελθόν και πορεύονται πλέον με τον Αταμάν.

 

Η Εφές δεν έχει βρει τρόπο να πάρει αποτελέσματα και οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και μέσα στο... σπίτι της ευελπιστεί να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα που θα δώσει ψυχολογία στους Τούρκους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News