default-image

Έχουν παράπονα Ρούσσος και Όγκμποε

Αθλητισμός
Έχουν παράπονα Ρούσσος και Όγκμποε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ Αλμπερτ Ρούσσος, ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-ΟΦΗ (2-0) στη Νέα Σμύρνη:

"Όπως είπε και ο κόουτς, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο. Το δείξαμε. Δεν φάνηκε ότι ο Πανιώνιος είναι στην Α' και εμείς στην Β' Εθνική. Οι ομάδες είναι αντάξιες. Πολλοί παίκτες που δεν είχαν χρόνο έπαιξαν και ανταπεξήθλαν. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα σκοράραμε και η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Εγιναν λάθη από τη διαιτησία. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι, το οποίο αν δινόταν θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Η αδράνεια μας κόστισε. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Εχουμε ένα παιχνίδι ακόμα".

Για τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, ανέφερε:«Εμείς κοιτάμε το καθήκον μας σαν επαγγελματίες. Ευελπιστούμε να λυθούν τα προβλήματα και να ανατραπεί η κατάσταση έξω από το γήπεδο.Το μερίδιο ανήκει στη διοίκηση. Εμείς, οι παίκτες, καθήκον μας είναι να δίνουμε το 100% για τη φανέλα που φοράμε και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Θα δίνουμε πάντα το 100%».

«Άδικο αποτέλεσμα»

Έκανε σπουδαίο παιχνίδι, είχε δοκάρι και ευκαιρίες, ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Πανιωνίου. Ο Μάριος Ογκμποε, μετά τη λήξη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη (2-0), ήταν απαρηγόρητος. Όπως ανέφερε «είναι άδικο αποτέλεσμα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Και για τη δική μου χαμένη ευκαιρία και για το δίλεπτο που δεχθήκαμε δυο γκολ. Είναι άδικο. Είμαστε πιο δυνατοί στην δική μας έδρα. Δεν έχει χαθεί τίποτα, μπορούμε να το γυρίσουμε» ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News