default-image

Διασυρμός στη Λαμία για τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Διασυρμός στη Λαμία για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει καθόλου, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και διασύρθηκε με 4-1 στη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από νωρίς να πάρουν προβάδισμα και μόλις στο 5'  ο Βασιλαντωνόπουλος βγήκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Πίτι μπήκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με τη συμπλήρωση 38 λεπτών οι «πράσινοι» άγγιξαν το γκολ αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς το βολέ του Λουντ σταμάτησε στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 42' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Ο Παντελιάδης έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Αυλωνίτη και κρέμασε τον Διούδη καταλήγοντας στα δίχτυα.

Η Λαμία έφτασε και σε τρίτο τέρμα πριν το ημίχρονο όταν ο Τσούκαλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καραγιάννης με κεφαλιά έβγαλε τον Πίτι απέναντι από τον Διούδη, ο οποίος με προβολή έκανε το 3-0. 

Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και στο 82' έκανε το 3-1, όταν ο Μολίνς με λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός πίεσε για να μειώσει κι άλλο, ωστόσο στο 90' ο Μπλάζιτς με όμορφη ατομική προσπάθεια έκανε το 4-1 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70' Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56' Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87' Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46' Δώνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (69' Μουνιέ), Πίσπας (46' Μολίνς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News