default-image

Ήττα για τον ΟΦΗ ελέω μπλακ-άουτ και... Λάμπρου

Ποδόσφαιρο
Ήττα για τον ΟΦΗ ελέω μπλακ-άουτ και... Λάμπρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο όπου ηττήθηκε 2-0 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Λάμπρου.

Η ομάδα του Ηρακλείου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, παρά την αλλαγή ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα δικαιούται κάτι καλύτερο.

«Πλήρωσε» την αδράνεια ενός λεπτού στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχθηκε και τα δύο γκολ, ενώ ο ρέφερι της αναμέτρησης αρνήθηκε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε χέρι του Σιώπη.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε μια περίεργη φάση με τον Όγκμποε και κάποιες άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχει το σημαντικό εκτός έδρας γκολ στην προσπάθεια για πρόκριση.

Στη ρεβάνς του "Γεντί Κουλέ" θα γίνει η προσπάθεια, με τη δεδομένη δυσκολία για... ανατροπή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος (67' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (60' Γεσίλ), Σαββίδης (70' Σαραμαντάς), Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος (89' Φαζός), Παπαστεριανός, Παπατόλιος (67' Πουρτουλίδης), Μάνος, Κουτσιανικούλης (89' Πλευράκης), Όγκμποε.

Το φιλμ της αναμέτρησης

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

3' Διαγώνιο σουτ του Σαββίδη μέσα από την περιοχή, δε θα βρει στόχο.

14' Κούρσα του Κουτσιανικούλη που με ταχύτητα φτάνει μέσα στην περιοχή, όμως μπερδεύεται με τον Παπατόλιο πιο θα κάνει το τελικό σουτ και ο Γκιοατά θα τους προλάβει με σωτήριο τάκλιν.

29' Επικίνδυνη σέντρα του Μασούρα από δεξιά, ο Λάμπρου από τη μικρή περιοχή δεν κάνει καλά την προβολή και η μπάλα θα φύγει άουτ.

38' Από μία κίτρινη σε Ρούσσο και Μπανανά, για αλληλοτράβηγμα στην περιοχή πριν την εκτέλεση στατικής φάσης.

39' Κόρνερ του Μασούρα, κεφαλιά από τον Μπανανά στη μικρή περιοχή, ο Δερμιτζάκης θα μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

42' Σέντρα του Όγκμποε από αριστερά, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Σιώπη μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Λάμπρου λέει "παίζεται". Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ για πέναλτι.

43' Κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη για διαμαρτυρία.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

53' Σουτ του Μασούρα εκτός περιοχής δε θα βρει στόχο.

55' Σέντρα του Κουτσιανικούλη από αριστερά, ο Όγκμποε από καλή θέση μέσα στην περιοχή, δε θα κάνει καλά το πλασέ και η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας.

56' Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό για μαρκάρισμα στον Λάμπρου.

60' Σουτ από τον Κουτσιανικούλη εκτός περιοχής, δε θα βρει στόχο.

64' Ο Μπαντής προσπαθεί να διώξει την μπάλα, που βρίσκει στην πλάτη του Όγκμποε (έσπευσε να πιέσει), όμως μετά την περίεργη τροχιά που πήρε χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

68' Λάθος εκτίμηση από τον Ρούσσο, ο Γεσίλ βγαίνει στην "πλάτη" του απέναντι από τον Δερμιτζάκη, όμως ο Ρούσσος θα τον προλάβει τελευταία στιγμή και θα παραχωρήσει κόρνερ.

70' Ατομική ενέργεια από τον Λάμπρου, θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως είναι άστοχος.

71' Ο Μπαντής χάνει την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Μάνος προσπαθεί να επωφεληθεί μέσα στην περιοχή για να σκοράρει, όμως ανακόπτεται τελευταία στιγμή.

72' Κίτρινη στον Γεσίλ για "θεάτρο", προσπάθησε να "πάρει" πέναλτι.

75' Δυνατό σουτ του Λάμπρου εκτός περιοχής, ο Δερμιτζάκης σε κόρνερ.

76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ: Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του ΟΦΗ και έφτασε στον Γεσίλ, που από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0.

77' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ: Ο Χατζισαφί με ατομική ενέργεια πέρασε στον άξονα μέχρι την περιοχή του ΟΦΗ και με πλασέ πέτυχε το 2-0. "Μπλάκ-άουτ" στο αμυντικό κομμάτι σ' αυτή τη φάση.

88' Ευκαιρία με τον Μάνο για τον ΟΦΗ, όμως ο Μπαντής θα αποκρούσει το σουτ του 23χρονου επιθετικού μέσα από την περιοχή.

91' Ο Λάμπρου αρνείται καθαρό φάουλ στον ΟΦΗ πάνω στον Μάνο, ακριβώς στην γραμμή της περιοχής.

92' Κίτρινη κάρτα στον Ποτουρίδη για διαμαρτυρία.

92' Κίτρινη κάρτα στον Χατζισαφί για καθυστέρηση.

93' Αποβολή του Γεσίλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Τέλος του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη, όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ πάνω στον διαιτητή Λάμπρου, διαμαρτυρόμενοι για καίρια σφυρίγματα που αδικούνται, με αποκορύφωμα το χέρι του Σιώπη στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News