default-image

Νίκη… χρυσάφι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Αθλητισμός
Νίκη… χρυσάφι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στα Περιβόλια χάρη στο τέρμα του Χαλκιαδάκη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4' ο Τσαμούρης έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Λέο, ενώ στο 25' ο Ρίστιτς μπλόκαρε με δυσκολία το σουτ του Βρεττού.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41', όταν ο Βρεττός έβγαλε σε θέση βολής τον Χαλκιαδάκη, εκείνος πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε να απομακρύνει με δυσκολία.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν σημαντική ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 48' ο Πόζογλου έκανε το γύρισμα, με τον Γκούτσα από κοντινή θέση να μη μπορεί να νικήσει τον Λαζαρίδη.

Αυτή ήταν και από τις λίγες καλές στιγμές των φιλοξενούμενων καθώς στο 58' ο Στέβιτς προειδοποίησε με κεφαλιά και στο 60' ο Χαλκιαδάκης έκανε το 1-0. Ο Λέο έβγαλε τη σέντρα, ο Χαλκιαδάκης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ρίστιτς για το προβάδισμα των «κυανόλευκων».

Στο 84' η κεφαλιά του Στέβιτς σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, όμως το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη στο 86' κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του και να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο Λαζαρίδης έκανε το βολέ, ο Ντάγκρας έφυγε στην κόντρα και με παλσέ κατάφερε να νικήσει τον Ρίστιτς διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΧ/Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (69' Σάλιακας), Βρεττός (88' Σελινιωτάκης), Λέο, Χαλκιαδάκης (78' Ντάγκρας).

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος (76' Σιάκκας), Ρούτσης, Πόζογλου (77' Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73' Γκέκας), Γκούρτσας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News