default-image

Λαβωμένος στη "Χάλα Πιονίρ" ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Λαβωμένος στη "Χάλα Πιονίρ" ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περασμένη Τρίτη ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Μακάμπι, έστω κι αν έπαιζε χωρίς τον Νικ Καλάθη και απόψε έχει μπροστά μια ακόμη πιο δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας και μία έξτρα απώλεια.

Ξανά χωρίς τον ηγέτη τους, αλλά αυτή τη φορά χωρίς και τον ασθενή Νίκο Παππά, αλλά και μακριά από τη θαλπωρή του ΟΑΚΑ και μέσα στην αφιλόξενη «Χάλα Πιονίρ», οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) με στόχο τη δέκατη νίκη σε 14 ματς. 

 

Οι επιλογές στα γκαρντ περιορίζονται πολύ και το βάρος θα πέσει στις πλάτες των Λεκαβίτσιους και Ντένμον που έκαναν καλή δουλειά κόντρα στη Μακάμπι. Ο Ερυθρός Αστέρας (5-8) είδε το σερί τριών νικών του να διακόπτεται στη Μόσχα, όπου υπέστη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ (82-56), αλλά στο σπίτι του πάντα είναι ισχυρός.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι και ο παλιόφιλος Τζέιμς Φελντέιν είναι η ισχύς των γηπεδούχων στην περιφέρεια, ενώ Μπιέλιτσα, Άντιτς και Λεσόρ στη ρακέτα για την ομάδα του 31χρονου Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς που παρά τις πολλές αποχωρήσεις για ένα ακόμη καλοκαίρι παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News