default-image

Νέο σκέπαστρο στο γήπεδο του Κρουσώνα

Ποδόσφαιρο
Νέο σκέπαστρο στο γήπεδο του Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν... χριστουγεννιάτικο δώρο μοιάζει για το σωματείο του Κρουσώνα η χθεσινή εξέλιξη, που έχει να κάνει με τη βελτίωση για γηπεδικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό, με τη στήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, θα κατασκευαστεί σκέπαστρο προκειμένου να σκεπαστεί η δυτική κερκίδα του γηπέδου, καθώς εγκρίθηκε η μελέτη κατασκευής του έργου!

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, εγκρίθηκε η μελέτη κατασκευής σκεπάστρου μέσω του οποίου θα σκεπαστεί η δυτική κερκίδα του γηπέδου του Κρουσώνα, ενώ με ανακοίνωση τους οι ασπρόμαυροι ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη που για άλλη μία φορά δείχνει την ευαισθησία του στα θέματα αθλητισμού, εγκρίνοντας τη μελέτη κατασκευής.

Επίσης ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Κώστα Φασουλάκη, αλλά και το Δήμο Μαλεζιβίου και τους Σαλούστρο Άρη, Βαλτζάκη Γιώργο και Απλαδά Μαρία, για την υλοποίηση του έργου καθώς και για την εκτέλεση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου περιμετρικά του γηπέδου.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και την Μαρία Απλαδά, η οποία έπαιξε πολύτιμο ρόλο στις τελευταίες θετικές εξελίξεις για το σωματείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News