default-image

Γκώνιας: Μας αφαιρούν το δικαίωμα για τη νίκη!

Αθλητισμός
Γκώνιας: Μας αφαιρούν το δικαίωμα για τη νίκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία στον σημερινό αγώνα του Εργοτέλη με τον Απόλλων Λάρισα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Γκώνιας.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι αφαίρεσε από τους «κιτρινόμαυρους» να κερδίσουν, ενώ στάθηκε και στην δική του αποβολή από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πανέμορφο τέρμα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο και μετά για άλλη μία αγωνιστική άλλοι παράγοντες που απλά είναι υπεύθυνοι να διεκπεραιώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το καταστρέφουν και αφαιρούν από την ομάδα μας για μία ακόμα φορά το δικαίωμα να κερδίσει.

Δεν θέλω να πω τίποτα από το πέναλτι και μετά. Τα είδατε, φαντάζομαι να τα γράψετε, γιατί με τις τιμωρίες που έχουν γίνει φέτος και σε μένα και στην ομάδα μας είναι πρωτοφανείς. Με αποκορύφωμα την αποβολή μου, γιατί έδωσα πάσα να παίξουν γρήγορα τη μπάλα, γιατί δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο! Συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Εργοτέλη, Ούγκο Κάϊπερς επισήμανε: «Ήρθα από μία άλλη χώρα να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν γνώριζα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά είναι τα πράγματα στον Εργοτέλη. Δυστυχώς μετά από εννέα αγωνιστικές δεν έχουμε νίκη, αλλά μπορώ να σας πω ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά μία απόφαση τα άλλαξε όλα. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές τις προηγούμενες εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα όλοι κάνουμε σπουδαία δουλειά. Έχουμε πολλές άσχημες αποφάσεις εναντίον μας, αλλά δεν τα παρατάμε. Είμαι σίγουρος ότι μετά τη διακοπή θα καταφέρουμε να πάρουμε αποτελέσματα που αξίζουμε και έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News