Αθλητισμός

Εντυπωσιακοί οι Νέοι του Ηρακλείου, 6-0 τα Χανιά!

Κάνοντας το καλύτερό τους φετινό ημίχρονο, αφού έβαλαν πέντε υπέροχα γκολ στην επανάληψη, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ νίκησε 6-0 τα Χανιά στο Ατσαλένιο

Κάνοντας το καλύτερό τους φετινό ημίχρονο, αφού έβαλαν πέντε υπέροχα γκολ στην επανάληψη, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ νίκησε 6-0 τα Χανιά στο Ατσαλένιο.

Με διάθεση να ξεμπερδεύει από νωρίς, μπήκε στην αναμέτρηση η Μικτή Νέων Ηρακλείου και μόλις στο 5' κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Γιουρμετάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Κουτεντάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι έπειτα από το τέρμα που δέχθηκαν, προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο δε μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος.

Στο β' ημίχρονο, το Ηράκλειο ήταν καταιγιστικό, έφτασε στο τελικό 6-0 και μάλιστα σημείωσε θεαματικά γκολ. Το 2-0 έκανε ο Κεβάνι και το 3-0 και πάλι ο Κουτεντάκης με άπιαστο σουτ. Το 4-0 και 5-0 ο Σαβουιδάκης και το τελικό 6-0 ο Φαϊτάκης με άλλο ένα εκπληκτικό γκολ.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΗ: Νεοκοσμίδης (20' λ.τ. Ψιμόπουλος), Στακάκης, Μανιουδάκης, Γκλεζάκος, Σμπώκος, Γκίκα (78' Φαϊτάκης), Σαβουϊδάκης, Βοργιάς (58' Λίλο), Πακιουφάκης, Κουτεντάκης, Κεβάνι (74' Τσαμπουράκης).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΧ: Οικονομάκης, Μπουντακόπουλος, Βενέτης, Γιουρμετάκης (56' Μίχος), Καστανοπουλάκης, Γεωργίου, Κορωνάκης (70' Μαρκουλάκης Μ.), Μαρτσάκης, Μαρκουλάκης Ε., Κουκάκης, Πλευράκης (62' Κελαϊδής).

Σχόλια