default-image

Νίκη με ανατροπή για τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Νίκη με ανατροπή για τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-2) στο ημίχρονο της αναμέτρησης ωστόσο η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ… σοβαρεύτηκε στο δεύτερο μέρος και πήρε σημαντική νίκη με 4-2 επί της αντίστοιχης των Χανίων στο Ατσαλένιο.

Το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ καθώς μόλις στο 3' ο Καστανοπουλάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με την απάντηση να έρχεται στο 14' με το τέρμα του Σωμαράκη από την Μικτή της ΕΠΣΗ.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου τοι προβάδισμα στο 24' με το τέρμα του Παρασκάκη, με το 1-2 να μένει μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι… σοβαρεύτηκαν και στο 58' ο Χαλκιαδάκης κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, ενώ δύο λεπτά αργ΄τοερα ο Κακουλάκης ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο ημίχρονο κατάφερε να δώσει το προβάδισμα με 3-2 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Χαλκιαδάκης στο 67' διπλασιάζοντας τα δικά του τέρματα και χαρίζοντας στην ομάδα του μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

ΕΠΣ Ηρακλείου: Χωραΐτης, Χασουράκης (41' Κακουλάκης), Δασκαλάκης, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης, Μαμουλάκης (71' Κουτάντος), Σφακιανάκης (41 Σπυριδάκης Ι.) , Σωμαράκης (71' Λεμονιάς), Ρούκα (50' Γεωργαλής), Αμανάκης.

ΕΠΣ Χανίων: Κατερουδάκης, Καλοκάκης, Πατεράκης, Τσάλα, Σούλκε, Πλανάκης, Σκουλάς, Κογιαννάκης, Καστανοπουλάκης, Παρασκάκης, Στοιτσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News