default-image

Θέλουν... αντεπίθεση από σήμερα στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Θέλουν... αντεπίθεση από σήμερα στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο τη βαθμολογική και την ψυχολογική ανάκαμψη αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τον Απόλλωνα Λάρισας ο Εργοτέλης στο "Αλκαζάρ", στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League, με τη νίκη να είναι εκ των ων ουκ άνευ για το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να κάνουν το αναμενόμενο... restart και να μπορέσουν να πάρουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με τους τρεις βαθμούς, στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2017, να αποτελούν επιτακτική ανάγκη, ενόψει και της διακοπής του πρωταθλήματος, όπου αναμένονται να υπάρξουν και αρκετές αλλαγές.

Τόσο ο Τάκης Γκώνιας όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να περιορίσουν τα αμυντικά λάθη των προηγούμενων αγώνων και έχοντας μια καλή παρουσία να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη στη Λάρισα, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν την ψυχολογική και τη βαθμολογική τόνωση προκειμένου να μπορέσουν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση και τη διακεκαυμένη ζώνη.

Ο Απόλλων Λάρισας δεν αποτελεί ομάδα... φόβητρο, καθώς βρίσκεται και αυτός στη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό και οι εμφανίσεις του δείχνουν μια ομάδα με δυναμική μικρότερη από αυτή του Εργοτέλη, και ως εκ τούτου μια ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει διπλό κέρδος για τους "κιτρινόμαυρους" ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Ο Εργοτέλης αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Κυριάκο Μαζουλουξή, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων για το φιλικό με το Κατάρ στην Ντόχα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αντώνης Μπουρσέλης και Λαμπάκης, με τον πρώτο να βρίσκεται ακόμα στα... πιτς, μη έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Από 'κει και πέρα στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Μανόλης Ροβίθης, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και μαζί με τον Κάιπερς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News