Αθλητισμός

Στήριξη στους πληγέντες της Μάνδρας από τον Ολυμπιακό

Πλέον 1 μήνα έχει συμπληρώσει από την μέρα που η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε αυτή την φιλέσπλαχνη πράξη υπέρ των πολιτών της Μάνδρας. Με εντολή του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίστηκαν και χθες (18/12) οι εργασίες στην πληγείσα περιοχή.

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προς τους συνανθρώπους μας. Για 31η ημέρα, οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν τις εργασίες στην πληγείσα περιοχή.

Τα δρομολόγια των φορτηγών προς τη χωματερή μεταφέροντας λάσπες και διάφορα υλικά τα οποία είχαν φέρει στην περιοχή οι ορμητικοί χείμαρροι για μια ακόμη μέρα ήταν πολλά.

   Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Θρύλος μας δεν σταματάει να βοηθάει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας!

Για 31η ημέρα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τις εργασίες στην πληγείσα περιοχή έπειτα από εντολή του ηγέτη της ομάδας μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι, λοιπόν, εχθές Δευτέρα 18/12, οι μπετονιέρες του Ολυμπιακού μας , μετέφεραν μπετό και μέσω της πρέσας, έπεσε το πέδιλο στήριξης του τοιχίου του Δημοτικού Κινηματογράφου.

Στο μεταξύ, αρκετά ήταν τα δρομολόγια τα οποία έκαναν τα φορτηγά μας, από και προς τη χωματερή για να μεταφέρουν λάσπες, αλλά και υλικά τα οποία είχαν φέρει στην περιοχή οι ορμητικοί χείμαρροι.

Παράλληλα, τα χωματουργικά καθάρισαν τα πεζοδρόμια τα οποία είχαν καλυφθεί από τόνους λάσπης, όπως επίσης και τα οδοστρώματα, ώστε να μπορούν και πάλι οι κάτοικοι της περιοχής της Δυτικής Αττικής να κυκλοφορούν με ευκολία.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, και φιλάθλου της ομάδας μας, κ. Περικλή Ρόκα".

Σχόλια