Αθλητισμός

Τσάλος: Ελάτε να αναλάβατε και μην κοροϊδεύετε τον κόσμο!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ με γραπτή δήλωση απάντησε μετά τις παραιτήσεις των Κουμαντάκη-Ορφανάκη

Την δική του απάντηση μετά τις παραιτήσεις των Κουμαντάκη-Ορφανάκη και όσα κατήγγειλαν έδωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος.

Τονίζει ότι αν δεν είχε γίνει αυτή η διοικητική αλλαγή το καλοκαίρι, η ομάδα δε θα υπήρχε αυτή τη στιγμή, ενώ προκαλεί όποιον θέλει να αναλάβει, ζητώντας από τους μετόχους να σταματήσει η κοροϊδία στον κόσμο.

Αναλυτικά αναφέρει: «Με αφορμή τις ανακοινώσεις-παραιτήσεις των κυρίων Κουμαντάκη Ορφανάκη και τα όσα αναφέρθησαν σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βρούμε το δρόμο μας, όταν άλλοι ξεκινούσαν τον σχεδιασμό τους, δύο μήνες πριν από εμάς, εάν δεν είχαμε μπει εμείς μπροστά, ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε ομάδα και το ξέρει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο. Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι όταν αναλάβαμε, επέμεινα να γραφτεί στα πρακτικά ότι το χρέος της ομάδος ήταν 660.000 ευρώ και αυτό δεν μπορεί να το  αποκρύψει κανείς τώρα.

Δηλώνω λοιπόν τα εξής: Την Παρασκευή θα γίνει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσω με ακριβή ποσά, παρουσία του λογιστή και του νομικού Συμβούλου.

Επειδή οι αφορμές για να "πηδούν" οι "γνωστοί-άγνωστοι" από το καράβι είναι πολλές, πριν βγάλω αυτή την ανακοίνωση, πρώτα προσπάθησα τηλεφωνικά να επικοινωνήσω με 14 μετόχους και ούτε ένας δεν έπιασε το τηλέφωνο να μου μιλήσει. Δεν απάντησε κανείς στις κλήσεις, που τους έκανα, από το κινητό μου.

Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει. Να μπει μπροστά και εγώ θα τον βοηθήσω. Επειδή όμως δεν θα έρθετε, παρά μόνο θα κάθεστε να το "παίζετε" σωτήρες, πάνω στα όνειρα του κόσμου, σας προκαλώ. Αν έχετε κότσια, ελάτε να αναλάβετε. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο και ελάτε να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε. Τα υπόλοιπα είναι "τρίχες"».

Σχόλια