default-image

Χωρίς κόσμο με Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Χωρίς κόσμο με Πλατανιά ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόφαση του υφυπουργείου Αθλητισμού απαγορεύτηκε και τυπικά η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, αύριο Τετάρτη, στις 17:15.

Το επίσημο έγγραφο ανέφερε πως αυτό γίνεται για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας κατά τα λοιπά, και πως για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, κοινοποιήθηκε σε ΕΠΟ, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ., Ολυμπιακό και Πλατανιά. Έτσι και με επίσημο τρόπο μπήκε stop στην οργανωμένη και μη μετακίνηση του κόσμου του Ολυμπιακού για το Πλατανιάς-Ολυμπιακός στο Κύπελλο.

Από 'κει και πέρα, στον Πλατανιά συνεχίζουν με αυξημένους ρυθμούς την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους", όπου θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, ωστόσο η ψυχολογική ανάκαμψη που μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Μανουέλ Ρόκα αναμένεται να ανακοινώσει και την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην οποία αναμένονται προσθαφαιρέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News