default-image

Οι εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά τη... διπλή παραίτηση

Ποδόσφαιρο
Οι εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά τη... διπλή παραίτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παραιτήσεις των Κουμαντάκη και Ορφανάκη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να σηματοδοτήσουν περαιτέρω εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα.

Το 7μελές διοικητικό σχήμα μετρά τρία λιγότερα μέλη, καθώς, πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, εδώ και μήνες έχει παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους ο Αντίπας Σηφάκης. Χθεσινές πληροφορίες έλεγαν ότι οι αποχωρήσεις είναι πολύ πιθανό να συνεχιστούν, με τον Δημήτρη Καλαϊτζάκη να φέρεται έτοιμος να στείλει επιστολή παραίτησης (αν δεν το έχει κάνει ήδη).

Από 'κει και πέρα, με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Φώτη Τσάλου, καθώς "πηγές" αναφέρουν ότι θα δώσει τη δική του απάντηση στα λεγόμενα από πλευράς Κουμαντάκη-Ορφανάκη. Οι δύο τελευταίοι, όπως τονίζουν και στην επιστολή τους, θέλησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από την υπάρχουσα διοικητική κατάσταση, εκφράζοντας σοβαρές διαφωνίες και καταγγέλλοντας συγκεκριμένα πράγματα.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι η γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 29 Δεκεμβρίου, που μένει να δούμε αν θα φέρει εξελίξεις και στο διοικητικό μέτωπο. Από τους μετόχους προς το παρόν δε βγαίνει τίποτα επίσημα, όμως εδώ και μερικές εβδομάδες γίνονται διάφορες "ζυμώσεις" και συζητήσεις. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος Κώστας Καζανάκης, στο περιθώριο του φιλικού προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, είχε δημόσια μιλήσει για πρωτοβουλία που θα αναλάμβανε για τον ΟΦΗ. Παράλληλα, εντείνεται η φημολογία ότι υπάρχουν ακόμη κάποια πεδία συζήτησης που αφορούν στην προοπτική διαφοροποιήσεων στο διοικητικό τοπίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News