default-image

Με επιτυχία τελέστηκε το σεμινάριο προπονητών του Εργοτέλη

Αθλητισμός
Με επιτυχία τελέστηκε το σεμινάριο προπονητών του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διήμερο εσωτερικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Εργοτέλης έγινε με επιτυχία το σαββατοκύριακο που πέρασε με ομιλητή τον Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Στη διοίκηση του Εργοτέλη προσπαθούν να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τέτοιου είδους σεμινάρια ακολουθώντας ένα δικό τους πλάνο εκπαίδευσης, ενημέρωσης και συνεργασίας που έχει σχεδιαστεί και έχει τεθεί ως προτεραιότητα, για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκαν προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τον κ. Ελευθεριάδης μέσα από την θεωρητική ανάλυση αλλά και την προβολή βίντεο να παρουσιάζει τον μακροχρόνιο και ετήσιο προγραμματισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες μέσα σε δυο ενότητες. Η πρώτη για παιδιά από 7 έως 14 ετών και η δεύτερη για παιδιά από 15  έως 19 ετών κάνοντας  εκτενή αναφορά ανά ηλικιακή βαθμίδα στο κομμάτι της τεχνικής, της τακτικής (ατομική και υποομαδική) και της φυσικής κατάστασης εστιάζοντας στην δύναμη.    

Η επίσημε θέση της ΠΑΕ δίνει τις θερμές τις ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης και την εξειδικευμένη εισήγηση που πραγματοποίησε στο σεμινάριο αποκλειστικά και μόνο για τους προπονητές του συλλόγου της κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News