default-image

Ο Ουάρντα θα λείψει από τα παιχνίδια με ΠΑΣ και ΑΕΛ

Αθλητισμός
Ο Ουάρντα θα λείψει από τα παιχνίδια με ΠΑΣ και ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ματς με τη Κέρκυρα ο Αιγύπτιος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα παιχνίδια του Ατρόμητου κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ.

Ο Ουάρντα μπορεί να ξεχώρισε με την απόδοση του και να πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην Κέρκυρα οδηγώντας την ομάδα του σε ακόμα μια νίκη, ωστόσο κατάφερε να δεχτεί την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή μετά το πρώτο γκολ και λόγω του πανηγυρισμού του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αιγύπτιος συμπλήρωσε 7 κάρτες και πρέπει να απουσιάσει από 2 παιχνίδια της ομάδας του, με τον  Αυστριακό τεχνικό να παίρνει την απόφαση ο παίκτης του να χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της τετράδας και συγκεκριμένα αυτά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) και ΑΕΛ (εντός).

 Από εκεί και πέρα τη Δευτέρα οι παίκτες του Ατρόμητου συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου στη φάση των «16» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν με την Κέρκυρα ακολούθησαν αποθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σε αντοχή και τακτικές.

Ο Ντάουντα που ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και έγινε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας και αύριο θα δοκιμαστεί αν θα μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε ο Μανούσος με την εξέλιξη του τραυματισμού του να έχει θετική κατάληξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News