Αθλητισμός

Φιλικό για ιερό σκοπό της Μικτής ΕΠΣΗ με Δαμάστα

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο θα γίνει φιλικός αγώνας ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν σε ιδρύματα του νομού Ηρακλείου

Αυτές οι εορταστικές ημέρες θα είναι διαφορετικές για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Θα είναι ημέρες που θα σταλεί το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία της Δαμάστας, για ένα φιλικό που θα έχει τόσο εορταστικό, όσο και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με σκοπό ιερό και ανθρώπινο.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο θα γίνει φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Μικτή Νέων ΕΠΣΗ και την ομάδα της Δαμάστας, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν σε ιδρύματα του νομού Ηρακλείου, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ΕΠΣΗ καλεί όλα τα σωματεία του Ηρακλείου, τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες, τους διαιτητές και τον φίλαθλο κόσμο να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια και να δώσουν αυτές τις Άγιες Ημέρες λίγη χαρά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη…

Σχόλια