default-image

Τέλος ο Πατεμτζής από τον Ερμή

Αθλητισμός
Τέλος ο Πατεμτζής από τον Ερμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Μανώλη Πατεμτζή στον πάγκο του θα πορευτεί ο Ερμής Ζωνιανών στο πρωτάθλημα, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους και τους ιθύνοντες της ομάδας να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Τα κακά αποτελέσματα, η ισχνή βαθμολογική συγκομιδή και η τελευταία θέση στο πρωτάθλημα έφεραν το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας μένουν ευχαριστημένοι από τον τρόπο δουλειάς του Μανόλη Πατεμτζή.

Ο έμπειρος τεχνικός, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ενώ πλέον μέχρι την εύρεση του αντικαταστάτη του, τους «πράσινους» θα προπονούν ο Άλκης Πλουσής και ο Πέτρος Κυριακάκης.

Από κει και πέρα οι διοικούντες την ομάδα δείχνουν διατεθειμένοι να ενισχύσουν δυναμικά το ρόστερ των «πρασίνων» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ αναμένονται και αρκετές αποχωρήσεις. Όλα αυτά βέβαια θα δρομολογηθούν έπειτα από την έλευση του νέου τεχνικού ο οποίος και θα δώσει τα φόντα του για την ενίσχυση και τις αποχωρήσεις.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας των Ζωνιανών: "Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Πατεμτζή. Τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει σημειώσει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές ώθησαν τη διοίκηση και τον προπονητή να προβούν από κοινού σε αυτή την απόφαση. Πάντως, παρά τα αρνητική εξέλιξη, γνωρίζουμε ότι ο Μανώλης Πατεμτζής αποτελεί έναν προπονητή που κοσμεί τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά γήπεδα αφού με τις αρχές του έχει αποδείξει την ποιότητα που διαθέτει, όπως και τις προπονητικές του ικανότητες. Ευχόμαστε στον Μανώλη Πατεμτζή καλή συνέχεια και η πόρτα του Ερμή θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News