default-image

Η Ίντερ «βλέπει» Μχιταριάν

Αθλητισμός
Η Ίντερ «βλέπει» Μχιταριάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την ιταλική "Corriere dello sport" οι Ιταλοί ενδιαφέρονται για τον Χένριχ Μχιταριάν και αναφέρουν με ποιο τρόπο θα γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Ο στόχος της Ίντερ φέτος είναι η κορυφή της Serie A παρόλο την τελευταία γκέλα στο πρωτάθλημα με την εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 3-1.

Οι "νερατζούρι" ετοιμάζονται για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και βλέπουν τον Αρμένιο ως τον κατάλληλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Μιλανέζοι περιμένουν πρώτα τις πωλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, ώστε στη συνέχεια να προβούν σε ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ζοάο Μάριο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός προβληματίζεται για τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει, γεγονός που ενδέχεται να του κοστίσει την θέση του από το Μουντιάλ της Ρωσίας και ψάχνει ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο, αποτελεί προσωπική επιλογή του Σπαλέτι, ο οποίος αναζητά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News