default-image

Πήραν εμπειρίες οι αθλητές της ΑΛΜ στο Παγκόσμιο ξιφασκίας

Σπορ
Πήραν εμπειρίες οι αθλητές της ΑΛΜ στο Παγκόσμιο ξιφασκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των αγώνων έμειναν οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς, οι οποίοι συμμετείχαν, αλλά και παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους Μονομαχίας Νέων που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΛΜ συμμετείχε με τρεις αθλητές, οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσουν τον πρώτο γύρο με πιο άτυχο το Στέλιο Φουστανάκη που άργησε να βρει τη φόρμα του στον αγώνα, έκανε 2 νίκες αλλά για ένα χτύπημα δεν πέρασε στον επόμενο γύρο. Στην τελική κατάταξη κατέλαβε 137η θέση.

Οι Τσακιράκης Θοδωρής και Γρηγοριάδης Παύλος δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη και αποκλείστηκαν.

Οι τελικές θέσεις των αθλητών της ΑΛΜ:

Φουστανάκης Στέλιος Ραφαήλ 137

Τσακιράκης Θεόδωρος 165

Γρηγοριάδης Παύλος 166

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για τα ομαδικά, όπου συμμετείχαν 19 ομάδες. Η εθνική μας ομάδα (Φουστανάκης, Αβραμίδης, Μαρκόπουλος και Τσώκας) υπό τη καθοδήγηση του προπονητή της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς και Ομοσπονδιακού, κ. Φουστανάκη Δημήτρη και του Κοντογιάννη Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο των πιο έτοιμων και έμπειρων Νορβηγών και απλά πήρε τους πρώτους της βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς αναφέρει: «Συγχαρητήρια στην ελληνική ομοσπονδία Ξιφασκίας και ιδιαίτερα στο πρόεδρο μας κ. Κατσιαδάκη Μανόλη, στην επιτροπή Νοτίου Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Ιπποκράτη Μανουδάκη και τον Μανουσάκη Γιώργο για τις πολυήμερες προσπάθειες τους ώστε να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα που άφησε εντυπωσιασμένους όλους όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν είτε σαν αθλητές είτε σαν προπονητές είτε σαν διαιτητές και προπάντων σαν απλοί φίλαθλοι.

Με την ελπίδα ότι του χρόνου θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο ευχόμαστε σε όλο το κόσμο καλές και χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο  το νέο έτος».

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε φωτογραφίες από τους αγώνες και τις απονομές των μεταλλίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News