default-image

Χωρίς Μαζουλουξή στη Λάρισα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Μαζουλουξή στη Λάρισα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης δεν έχει περιθώρια να σκεφτεί τη χθεσινή ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Π. καθώς έχει μπροστά του ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 20/12 στις 5μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ για την 9η αγωνιστική της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν σήμερα το πρωί προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου και αύριο το πρωί θα αναχωρήσει για τη Λάρισα, όπου θα κάνει άλλη μία προπόνηση πριν το παιχνίδι.

Ο Τάκης Γκώνιας ανακοίνωσε την αποστολή την οποία δε θα ακολουθήσει ο Κυριάκος Μαζουλουξής καθώς ενσωματώθηκε σήμερα με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι με το Κατάρ στην Ντόχα.

Την 18αδα του Εργοτέλη αποτελούν οι Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Σταμόπουλος, Εντιαγέ, Κάιπερς, Ροβίθης, Σταματάκος Έφορντ, Μπούζας, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λυδάκης, Μανουσάκης

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπουρσέλης που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς επίσης και ο Λαμπάκης.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (19/12) αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για Λάρισα όπου και το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News