Αθλητισμός

Τελειώνει από την ΕΠΟ ο Κιουπτσίδης

Αποχωρεί από την εκτελεστική επιτροπή

Στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Δημοσθένη Κιουπτσίδη από την εκτελεστική επιτροπή.

Οι τίτλοι τέλους της θητείας του Δημοσθένη Κιουπτσίδη στην ΕΠΟ, αναμένεται να πέσουν στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας που έχει οριστεί για την Τετάρτη το πρωί...

Σε αυτό λοιπόν, ένα από τα θέματα που θα περιλαμβάνει η ατζέντα είναι η λήψη διαπιστωτικής πράξης έκπτωση του από την εκτελεστική επιτροπή λόγω του θέματος που έχει προκύψει με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Θυμίζουμε οτι για τον πρώην Νομάρχη Γρεβενών υπάρχει βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας με το οποίο παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για τις απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008 με αποτέλεσμα, το Δημόσιο να ζημιωθεί έως και με 41.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα θα γίνει έγκριση του κανονισμού αδειοδοτήσεων και κριτηρίων, θα συζητηθεί ο διαγωνισμός για την συντήρηση και την φύλαξη του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά, ενώ θα συσταθεί μία τριμελής επιτροπή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ελπίδων.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια