default-image

Ενισχύθηκαν στους ψηλούς τα Τρίκαλα

Μπάσκετ
Ενισχύθηκαν στους ψηλούς τα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ομάδες της Basket League συνεχίζουν τις… διορθωτικές τους κινήσεις στο ρόστερ τους θέλοντας να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Αυτή τη φορά ήταν τα Τρίκαλα που ανακοίνωσαν την απόκτηση παίκτη και συγκεκριμένα του Χαλίλ Κανάτσεβιτς που θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας.

Ο Κώστας Μέξας πρόσθεσε έναν ακόμη ψηλό στο ρόστερ της ομάδας καθώς εκεί έχει παρουσιαστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα ως τώρα. Ο Κανάτσεβιτς είναι Αμερικανός με καταγωγή από το Μαυροβούνιο και πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη Μπνέι Χερζίλια έχοντας 8.1 πόντους (49.6% στα δίποντα, 32.3% στα τρίποντα) και 5.4 ριμπάουντ σε 26.2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"O Halil Kanacevic στα Τρίκαλα BC Aries. H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού με καταγωγή από το Μαυροβούνιο Halil Kanacevic. Ο 27χρονος (23/10/1991, 2.03) αγωνίζεται ως Power Foraward και Center. O Halil Kanacevic είναι απόφοιτος του Saint Joseph's (2014) και έχει αγωνιστεί σε Virtus Roma, Union Olympija, Zaragoza, Budusnost ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η Bnei Herzliya".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News