Αθλητισμός

"Ο Μαύρος... ο Θεός" με τον Μιχάλη Τζιράκη!

"Δείτε στη Μικτή Ζώνη Highlights" (Δευτέρα 18-12-2017, 00:00 Κρήτη TV), αφιέρωμα στον Θωμά Μαύρο με τον Μιχάλη Τζιράκη και μαζί τα highlights από τα πρωταθλήματα!

Άρωμα Θωμά Μαύρου, έχει η "Μικτή Ζώνη Highligths" (Δευτέρα 18-12-2017, 00.05 - Κρήτη TV)! Ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στον μεγάλο διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή και πρώτο σκόρερ στην Α΄εθνική με αφορμή την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του "Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός" στο Ηράκλειο.


Η εντυπωσιακή εκδήλωση που τον αποθέωσε με τις ζωντανές μαρτυρίες και αναφορές στην καριέρα του, αποτελούν ντοκουμέντα μιας πολύ δυνατής βραδιάς.
Στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκεται ο παλιός του συμπαίκτης στην ΑΕΚ... και αδυναμία του στην μεγάλη ομάδας εκείνης της εποχής, Μιχάλης Τζιράκης που καταχειροκροτήθηκε με την ομιλία του συγκινώντας για τις χαμένες πατρίδες και τους αγώνες των προγόνων μας στη Μικρά Ασία.

Παράλληλα ο Γιώργος Μιμίκος θα παρουσιάσει μια εξαιρετική συνέντευξη με τον σπουδαίο κανονιέρη! Η εκπομπή θα σταθεί στα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και των άλλων κατηγοριών, με γρήγορη κριτική και στιγμιότυπα.

Σπουδαία θέση στο πρόγραμμα, έχει η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου με την  Ελένη Τσαλιγοπούλου και το συγκρότημα Bogaz Musique στο Κινηματοθέατρο "Αστόρια", για το "Χαμόγελο του Παιδιού". Για τον ανθρωπιστικό σκοπό αυτό θα μας ενημερώσει ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Η.  Άρης  Μαρκάκης.

Η εκπομπή -όπως κάθε φορά- θα προβάλλει τα γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και highlights από το μπάσκετ, με την επιμέλεια του Μανόλη Βαρδαλαχάκη, Νίκη Μηλιαράκη και Γιάννη Καλιακάκη!

Σχόλια