default-image

Νίκη στο κρητικό ντέρμπι και… ανάσα για την Παλαιόχωρα

Αθλητισμός
Νίκη στο κρητικό ντέρμπι και… ανάσα για την Παλαιόχωρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών και συνάμα μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Παλαιόχωρα, αφήνοντας τους «πράσινους» να βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Μόλις στο 12' ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με τον Γεωργίου να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Βργκοτς, με τον Ερμή να απαντάει λίγα λεπτά αργότερα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθόγλου η οποία πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας του Πονηρού.

Το 1-0 για την Παλαιόχωρα ήρθε στο 36', όταν ο Δρακάκης τελείωσε όμορφα την πολύ ωραία εκδηλωμένη επίθεση των συμπαικτών του και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Τοπούζη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Πονηρό, ωστόσο αστόχησε.

Καθώς περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους και δημιουργούσαν «ρήγματα» στην άμυνα των «πρασίνων». Σε μια φάση εξ αυτών και στο 64' ο Δρακάκης προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματά του και της ομάδας του ωστόσο αστόχησε, ενώ η τελευταία φάση του παιχνιδιού άνηκε στον Ερμή και συγκριμένα στον Νοκάι ο οποίος σούταρε άστοχα στο 91'.

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Θεοδωράκης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Κορνελλάτος, Μανουσάκης Αντ., Καζαντζίδης (90+3' Κουλούρης), Κερμενίδης (83' Ζαϊμίδης), Δρακάκης, Μανουσάκης Δ. (89' Κριάρης), Βργκοτς (68' Μαζιώτης).

Ερμής Ζωνιανών (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτζινίδης, Ρουμπάκης (71' Πρωτογεράκης), Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Σταθόγλου, Πασιαλής (62' Νοκάι), Σταθουλόπουλος (54' Χατζηδημητρίου), Τοπούζης, Γιακουμάκης (84' Σκουτέλης), Πλουσής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News