Αθλητισμός

ΠΑΕ ΟΦΗ:Κοίτα ποιος μιλάει για unfair και ηθική

Ως παραφωνία στο πολύ καλό κλίμα του αγώνα με τον Άρη, χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της, τις δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού.

Ως παραφωνία στο πολύ καλό κλίμα του αγώνα με τον Άρη, χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της, τις δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού. Στον ΟΦΗ κάνουν λόγο για  unfair  και θυμίζουν την περσινή επίθεση του στην φυσούνα, στον Μπόατεγκ, στο παιχνίδι Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Άρης για την φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Την φιλοξενία αυτή θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Ακόμη, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να συγχαρεί την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, για την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν.

Ήταν μια ατμόσφαιρα Σούπερ Λίγκ, στην οποία ευελπιστούμε ότι θα βρισκόμαστε και οι δυο την επόμενη χρονιά.Για την ομάδα και τους παίκτες του ΟΦΗ, τέτοια παιχνίδια, με τόσο κόσμο, είναι αυτά που πράγματι ταιριάζουν τόσο στην δική μας ιστορία, όσο και του Άρη.

Και μας έχουν λείψει! Μοναδική παραφωνία σε όλα αυτά ήταν οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Σπανού, σε βάρος του προπονητή μας, Νίκου Παπαδόπουλου, επειδή δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου.

Η απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, από την συνέντευξη τύπου, δεν έχει να κάνει ούτε με τον Αρη, ούτε με τους ανθρώπους της ομάδας, ούτε με τους φιλάθλους του Αρη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έπαιξε και τίμησε τη φανέλα του Αρη.Ο Σπανός μπορεί να μην γνωρίζει.

Ας αφήσει τα unfair που είπε και τα υπόλοιπα, γιατί ο Αρης είναι μεγάλος σύλλογος.Τα unfair που είπε του τα επιστρέφουμε σαν ομάδα.

Και του θυμίζουμε την περσινή επίθεση του στην φυσούνα, στον Μπόατεγκ, στο παιχνίδι Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-3.

Μήπως να του θυμίσουμε και τους αμυντικούς του, που έπαιζαν …βόλει πέρσι και τους θαύμαζε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα;Κοίτα ποιος μιλάει για unfair και ηθική!Καλή συνέχεια ΑΡΗ και καλή αντάμωση στην Σούπερ Λίγκ!

Σχόλια