Αθλητισμός

Καραμπετάκης: Δίκαιο το αποτέλεσμα, αξίζουμε την άνοδο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αντ’ αυτού ήταν ο συνεργάτης του, Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος μίλησε για τον εκνευρισμό του προπονητή του ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αντ' αυτού ήταν ο συνεργάτης του, Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος μίλησε για τον εκνευρισμό του προπονητή του ΟΦΗ.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι, λέγοντας ότι… «παίζοντας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα αποκλειστικός στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί στο transition και βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, μας απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις κι εμείς δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα κι έτσι μας έκλεισε στην άμυνά μας. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και θεωρώ ότι δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που αξίζουμε την άνοδο. Είμαστε μια ομάδα που έχει μέταλλο».

Σε ερώτηση σχετική με την απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου από τη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ήρθε γιατί… αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και μετά το 80ο λεπτό τρεις φορές η μπάλα βγήκε έξω, μπροστά μας και ο επόπτης έκλεισε τα μάτια. Άριστος ο διαιτητής του δίνουμε συγχαρητήρια και πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Παπαδόπουλος εκνευρίστηκε και δεν ήρθε»

Ο Βαγγέλης Νάστος έκρινε δίκαιο το αποτέλεσμα: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, ήρθαμε αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε, αντιθέτως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε εκτελώντας καλύτερα τις τελικές προσπάθειες. Το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, δε νιώσαμε απειλή. Για μένα είναι σημαντικό ότι βγάλαμε αντίδραση μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Σε ερώτηση για την έντονη παρουσία του κόσμου, απάντησε… «μακάρι να γίνει το ίδιο και σε άλλα γήπεδα». Σχετικά με την εσωτερική αντιπαλότητα που φάνηκε να υπάρχει στον ΟΦΗ (μετά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών) κι αν έπαιξαν οι παίκτες για τον Νίκο Παπαδόπουλο, απάντησε: «Για τον προπονητή μας παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, όπως για τους εαυτούς μας για την οικογένειές μας, για τη φανέλα, για τον σύλλογο. Είναι ένας άνθρωπος που είναι από πέρυσι στην ομάδα, την αγαπάει και θέλει να τη βοηθήσει».

Πηγή: gazzeta.gr

Σχόλια