default-image

Με δύο τέρματα του Ντέλετιτς η ΑΕΛ νίκησε την Λαμία

Ποδόσφαιρο
Με δύο τέρματα του Ντέλετιτς η ΑΕΛ νίκησε την Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας (0-2) τη Λαμία χάρη στα δύο γκολ του Μίλος Ντέλετιτς (18', 32') για τη 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Σταθερά ανοδική η πορεία των "βυσσινί", πρώτη ήττα για την ομάδα της Φθιώτιδας στη φυσική της έδρα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Γκόλιας απομάκρυνε με κεφαλιά. Το σουτ του Κρίζμαν ύστερα από τρία λεπτά (6') δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο, καθώς πέρασε αρκετά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε.

Στο 9ο λεπτό, ο Ντέλετιτς έδωσε την μπάλα στον Αγκάνοβιτς, ο δεύτερος έκανε το σουτ από τα δεξιά (πλάγια εκτός περιοχής), ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 18', η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ. Ο Αγκάνοβιτς πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, αντιστάθηκε στο μαρκάρισμα του Μπλάζιτς, την κουβάλησε όσο έπρεπε, την "έσπασε" δεξιά" στον Ντέλετιτς, εκείνος μπήκε στην περιοχή, "άδειασε" τον Όμο και με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 21', οι "βυσσινί" έχασαν νέα ευκαιρία - αυτή τη φορά για να διευρύνουν το προβάδισμα - όταν ο Ντέλετιτς από τα δεξιά έκανε το σουτ και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

Μετά από δύο λεπτά (23'), ο Ο Βασιλαντωνόπουλος μπήκε από τα αριστερά, στάθηκε, συνέκλινε προς το κέντρο, έκανε και το σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπόζοβιτς μπλόκαρε.

Στο 32ο λεπτό, ήλθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Λάρισας. Κι αυτό από τον Μίλος Ντέλετιτς. Ο Ναζλίδης έβγαλε ωραία αντεπίθεση για την ΑΕΛ, έδωσε την μπάλα στα αριστερά στον Κρίζμαν, ο Κροάτης κέρδισε την κόντρα με τον Παπαδόπουλο (βγήκε να αποκρούσει, αλλά ανεπιτυχώς), έβγαλε τη σέντρα πριν η μπάλα περάσει άουτ και ο Ντέλετιτς κεντρικά (στην "καρδιά" της φθιωτικής άμυνας) με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38', ο Βουό σκόραρε με κεφαλιά, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση για να αποφανθούν διαιτητής και βοηθός.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48'), η Λαμία άγγιξε το σκορ. Ο Αναστασόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε και στο δεξί πόδι του Γκόλια και σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Παντελιάδης (28' Τσούκαλος), Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Πίτι (61' Φράγκος), Αναστασόπουλος (56' Μπουλούλης), Βουό.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λάγος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79' Μπάλλας), Κρίζμαν (88' Μασούρας), Ναζλίδης (90'+2' Γιαννιτσάνης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News