default-image

Μοιρασιά στα Λιβάδια

Αθλητισμός
Μοιρασιά στα Λιβάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΜ και Ηρόδοτος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στα Λιβάδια σε ένα παιχνίδι που τελείωσε χωρίς τέρματα και τους γηπεδούχους να ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά με την πρώτη φάση να έρχεται στο 12' όταν ο Μηνάς εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ με τον Κουράκη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ η απάντηση για τους «κυανόλευκους» ήρθε στο 17' όταν έπειτα από τη σέντρα του Φραγκουλάκη ο Μελισσόπουλος σούταρε και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 20' ο Μηνάς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Κουράκη, για να έρθει στο 44' η σημαντικότερη ευκαιρία στο παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή για τους γηπεδούχους.

Ο Μηνάς έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Βιτώρος πλάσαρε ανενόχλητος προς την εστία του εξουδετερωμένου Κουράκη, όμως η καταλυτική επέμβαση του Μπάμπη πάνω στη γραμμή… γλίτωσε τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος ανέβασε στροφές και έχασε ευκαιρίες με τον Φραγκουλάκη αρχικά στο 48' και με τον Μελισσόπουλο δις στο 52' και στο 62' ωστόσο η μπάλα και στις τρεις περιπτώσεις πέρασε δίπλα από την εστία του Κελαϊδή.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ήρθε στο 75' όταν το σουτ του Φραγκουλάκη απέκρουσε ο Λέγκα, ενώ στην επαναφορά ο Μελισσόπουλος πλάσαρε, όμως ο Κελαϊδής ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά πίεσαν για να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη, ωστόσο στη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 80' ο Λέγκα, έπειτα από τη σέντρα του Ζλατίνοφ, έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουράκη.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με τον μεν Ηρόδοτο να αυξάνει τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στους 5, ενώ η ΑΕΜ έφτασε στους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από το πέρας της 10ης αγωνιστικής.

ΑΕΜ: Κελαϊδής, Μυρθιανός, Μπιτσόκος, Δροσάκης (76' Στούπης), Λέγκα, Μποτωνάκης, Βιτώρος (90' Κρίτσσς), Δελήμπασης, Ντινιωτάκης, Δαραμάρας (63' Ζλατίνοφ), Μηνάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κουράκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (61' Παναγιωτάκης), Κανδηλάκης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Ετόφ, Μωραΐτης (65' Γαρεφαλάκης), Προβυδάκης (46' Μπαλάφας), Μελισσόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News