default-image

Αγραβάνης: Προχωράω μπροστά

Μπάσκετ
Αγραβάνης: Προχωράω μπροστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα ξαναπατήσει παρκέ τη φετινή σεζόν, με τον Έλληνα φόργουορντ να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, έπειτα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Ο άσος του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, στέλνοντας ένα ιδιαίτερα ώριμο μήνυμα.

 

Ο Αγραβάνης τόνισε ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω κι ότι σε μία ομάδα όλοι κάνουν λάθη (σ.σ έκανε λάθος το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού). Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους και πως σκέφτεται μόνο το πότε θα επιστρέψει δυνατότερος στο παρκέ, αλλά και τους Πειραιώτες να σηκώνουν την Ευρωλίγκα στο Βελιγράδι.

 

Το μήνυμα του:

 

“Μεθαύριο μπαίνω χειρουργείο. Το 1ο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο… Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις μέρες, αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα να πω και εγώ μερικά πράγματα.

 

Ό, τι έγινε, έγινε, κι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Είμαστε μια ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν όλοι λάθη. Και ειδικά εγώ δεν έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια. Οπότε ας τελειώσει αυτό το θέμα εδώ, προχωράμε μπροστά. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα, όμως, πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους κι όχι να κάνουμε μια κατάσταση χειρότερη.

 

Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι και ας μην παίξω”.

 

Πηγή: ebasket.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News