default-image

Χριστοδούλου: Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες

Μπάσκετ
Χριστοδούλου: Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings δοκιμάζεται αύριο στην έδρα του Παναθηναϊκού γνωρίζοντας ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να φύγει με το διπλό παρότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Καλάθη.

Στόχος της κρητικής ομάδας είναι να φανεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική, όπως τόνισε και ο Ανδρέας Χριστοδούλου γράφοντας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο παίκτης της ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Θα είμαι σύντομος αυτή τη φορά. Ήταν να μην… πάρουμε μπρος τελικά, καταφέρνοντας να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη στην έδρα μας επί του πολύ καλού φέτος Προμηθέα. Άλλωστε όπως είχα τονίσει και πίστευα και στο παρελθόν ήταν θέμα χρόνου να ανακάμψουμε και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει όλον αυτόν τον καιρό αρχίζει και φαίνεται τώρα σε μία πολύ καλή στιγμή για μας. Μπορεί να ξεκινήσαμε άσχημα και να κάναμε κάποιες ήττες… εκτός προγράμματος, αλλά η αντίδραση μας ήταν ιδανική. Πλέον κοιτάμε με διαφορετική ψυχολογία το μέλλον, θέλοντας να κλείσουμε τον α' γύρο όσο καλύτερα γίνεται.

Όμως, δεν εφησυχαζόμαστε. Όπως δήλωσε και χθες ο καινούριος μου συμπαίκτης Χριστόφορος (Στεφανίδης), με 3 νίκες δεν κατάφερε καμία ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με κάτω το κεφάλι τη σκληρή δουλειά, ώστε να πάμε το Ρέθυμνο Cretan Kings εκεί που του αξίζει και έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα, σχετικά με το αυριανό ματς δεν υπάρχουν πολλά λόγια που μπορώ να πω. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, όχι μόνο για μας αλλά για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα παραδοθούμε άνευ όρων, θέλοντας να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Οι πιθανότητες πάντα υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε, παίζοντας το μπάσκετ που ξέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News