default-image

Ισοπαλία και παράπονα για την Κ19 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία και παράπονα για την Κ19 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα μπορούσε να φύγει και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως τελικά ο ΟΦΗ περιορίστηκε στην ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League Κ19.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 93' και αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες του ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη προηγήθηκε με 0-2 με δυο γκολ του Κουράκη στο 37' και στο 63', αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ που πέτυχαν στο 74' και στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο τεχνικός της Κ19 του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανέφερε ότι  «το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία διότι θεωρώ ότι αξίζαμε να φύγουμε νικητές από αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά δυνατοί , συγκεντρωμένοι και παίζαμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου, για αυτό και προηγηθήκαμε με δυο γκολ , δυστυχώς μετά μπήκαν και άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη, μαθαίνουμε από αυτό και προχωράμε για το επόμενο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τον χαρακτήρα που έδειξαν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε αυτό αφήσαμε σε αυτό παιχνίδι ,σε κάποιο άλλο».

Κ19 ΟΦΗ: Παναγιώτου  Πλουμής,  Λαγουδάκης, Κοκολογιάννης Κορνάρος, Περδίκης Σουρνάκης, Αζίζι, Νοικοκυράκης, Καλαιτζάκης, Κουράκης .

Επαιξαν και οι Σταυρακάκης, Ρουσσάκης, αντί  Αζίζι και Καλαϊτζάκη.

Στον πάγκο ήταν και οι: Ζερβάκης, Τζωρτζάκης, Ξενοκτιστάκης, Μαραγκάκης, Κουγιουμτζής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News