default-image

"Καλό ταξίδι Νίκο Καραθεοδώρου, πιστέ φίλε του ΠΟΑ"

Ποδόσφαιρο
"Καλό ταξίδι Νίκο Καραθεοδώρου, πιστέ φίλε του ΠΟΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ατσαλένιου και δη όσοι απαρτίζουν τον σύλλογο του ΠΟΑ από τον άδικο χαμό του γενικού αρχηγού του Κεραυνού Νίκου Καραθεοδώρου, σήμερα το μεσημέρι και λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα για το παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα...

Η ανακοίνωση από το Δ.Σ. του ΠΟΑ για την απώλεια του Νίκου Καραθεοδώρου αναφέρει:

"Ένας πιστός φίλος και «στρατιώτης» της ομάδας μας, έχασε τη μάχη με τη ζωή, στο δεύτερο του σπίτι, εκεί όπου προσέφερε καθημερινά σε όλα τα τμήματα του ΠΟΑ.

Οι ώρες αυτές, είναι δύσκολες και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΑ, του Κεραυνού, του Ερμή Ατσαλένιου αλλά και των ακαδημιών της ομάδας μας, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Καραθεοδώρου, ο οποίος ήταν ένας εκ των γενικών αρχηγών του Κεραυνού, αλλά προσέφερε σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας στον Μπεντεβή στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια μας…

Καλό ταξίδι Νίκο…"

Ανακοίνωση όμως υπήρξε και από τα ποδοσφαιρικά του "παιδιά", τους παίκτες του Κεραυνού Ατσαλένιου...

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του προσφυγικού προαστίου αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του γενικού αρχηγού της ομάδας μας κ. Νίκου Καραθεοδώρου.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τα όσα προσέφερε στην ομάδα αλλά κυρίως γιατί ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν. Καλό ταξίδι κ. Νίκο, σου αφιερώνουμε τη νίκη μας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News