Αθλητισμός

Β. Κρασανάκης: «Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά»

Για την πρεμιέρα της Κ19 στο πρωτάθλημα Νέων το Σάββατο (16/12, 12.30μμ) μίλησε ο τεχνικός της ομάδας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων κάνει το Σάββατο (16/12, 12.30μμ), η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καλλιθέα, για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον προπονητή της Βασίλη Κρασανάκη να μιλάει για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως «διαθέτουμε ένα διαφορετικό, σε μεγάλο βαθμό, σύνολο, από το περσινό , πολύ πιο νεανικό , ακόμα και για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, αλλά πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και με στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για να φτάσουν κάποια στιγμή να χτυπήσουν την πόρτα της μεγάλης ομάδας, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο , θα πορευτούμε σε αυτό το πρωτάθλημα».

Ο τεχνικός της Κ19 του ΟΦΗ συνεχίζοντας για τους στόχους των ποδοσφαιριστών και της ομάδας του δήλωσε ότι:«για μας είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει , έστω και με αυτή τη μορφή , το πρωτάθλημα της Κ19 , και τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ανάλογο ηλικιακά αλλά  και αγωνιστικά πρωτάθλημα. Όλο αυτό το καιρό έχουμε δουλέψει αρκετά γι αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά αλλά και την διάθεση των παιδιών. Το βασικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά!»

Σχόλια