default-image

Σεμινάριο προπονητών στον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Σεμινάριο προπονητών στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επενδύοντας στα τμήματα υποδομής του συλλόγου ο Εργοτέλης δείχνει να φροντίζει και για την περαιτέρω εκπαίδευση και επιμόρφωση των προπονητών του. Σ' αυτό το πλαίσιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/12) θα πραγματοποιηθεί εσωτερικό σεμινάριο με προσκεκλημένο ομιλητή τον Θοδωρή Ελευθεριάδη στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Ο κ. Ελευθεριάδης που στο παρελθόν συνεργάστηκε με μεγάλα τμήματα υποδομής όπως είναι του ΠΑΟΚ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θεωρείται κορυφαίος στην Ελλάδα, στις αναπτυξιακές ηλικίες και ένας άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τον χώρο των Ακαδημιών στο ποδόσφαιρο, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το σεμινάριο θα περιλαμβάνει δυο ενότητες. Το απόγευμα του Σαββάτου (από 17:30 έως 21:00) θα αναλυθεί η πρώτη ενότητα με θέμα «Μακροχρόνιος και ετήσιος προγραμματισμός ακαδημιών για ηλικίες 7 έως 14 ετών», ενώ η δεύτερη ενότητα του σεμιναρίου με θέμα «Μακροχρόνιος και ετήσιος προγραμματισμός ομάδων υποδομής Κ15 - Κ19 θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής (από 09:00 έως 12:30) στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News