default-image

Μαχλάς και Σκέντζος "ακτινογραφούν" το Άρης-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μαχλάς και Σκέντζος "ακτινογραφούν" το Άρης-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να γίνεται στην Σούπερ Λιγκ και όχι στην Φούτμπολ Λιγκ, είναι κρίμα να μην βρίσκονται τόσο ψηλά και να ομορφαίνουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο" τόνισε ο Νίκος Μαχλάς σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ενόψει Άρη-ΟΦΗ.

"Νομίζω -συνέχισε - ότι είναι ένα παιχνίδι που είναι οι δύο καλύτερες ομάδες, θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και όπως το βλέπω όλα είναι ανοιχτά, γιατί έχω δει και τον Άρη και πάνω κάτω δεν διαφέρουν και πολύ οι ομάδες, σίγουρα  ο Άρης έχει το πλεονέκτημα της έδρας".  

Ο πρώην άσος και παράγοντας του ΟΦΗ ανέλυσε τις ομάδες: "Ο Άρης φαίνεται ότι είναι ομάδα που παίρνει τις νίκες, τον βλέπουμε να γυρίζει δύο παιχνίδια και με Εργοτέλη και με Δράμα, έχει πάρει νίκες σημαντικές και νομίζω ότι δείχνει ένα καλό οιωνό για την ομάδα, γιατί στα δύσκολα είναι η τύχη μαζί του. Ο ΟΦΗ έχει βάθος και με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα έχει καλύτερη συνέχεια. Όποιος πετύχει πρώτος γκολ θα έχει το πλεονέκτημα. Ο Παπαδόπουλος ξέρει τον Άρη και θέλει να πάρει αποτέλεσμα ".

 Για το πρωτάθλημα, σημείωσε ότι έχει δρόμο ακόμη:  "Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα. Η Παναχαϊκή έχει ένα περίεργο τρόπο παιχνιδιού και είναι ομάδα που ξέρει να παίζει καλή μπάλα, όπως και η Δόξα. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλά, τον πήγε λίγο πίσω το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, αλλά αυτό τον κάνει πιο δυνατό, πρέπει να προσπαθείς συνέχεια, γιατί η Β' Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα".

Σκέντζος: "Ο ΟΦΗ είναι καλός και ο Άρης κερδίζει τα παιχνίδια"

Ντέρμπι Σούπερ Λιγκ χαρακτήρισε το ντέρμπι και  ο Ανδρέας Σκέντζος, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες: «Δεν είναι ομάδες για Β εθνική, έχουν πολύ κόσμο. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τους δύο. Είναι ντέρμπι και δεν υπάρχουν φαβορί. Ο ΟΦΗ είναι καλός και ο Άρης κερδίζει τα παιχνίδια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Φαβορί για άνοδο είναι ο ΟΦΗ και ο Άρης. Όποιος θα πει κάτι διαφορετικό θα είναι ρίσκο».

Αναλύοντας την πορεία του Άρη, ο Ανδρέας Σκέντζος υποστήριξε ότι «φέτος η ομάδα είναι πιο αποτελεσματική, παίρνει τα αποτελέσματα και η ομάδα κερδίζει. Όπως και να παίξει κερδίζει και αυτό είναι και το ζητούμενο. Υπάρχει μια διαφορετική φιλοσοφία, είναι μαχητές, είναι νικητές και πιο τυχεροί."

Σημείωσε ακόμη: "Πέρυσι δεν είχαμε την μαχητικότητα, είχαμε όμως πιο ποιοτικούς παίκτες. Η Β Εθνική θέλει μια διαφορετική φιλοσοφία και καλώς ή κακώς οι παίκτες πέρυσι με τους φετινούς είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και παίκτες. Μπορεί να πάνε Σούπερ Λιγκ και να μην μπορούν να παίξουν. Πέρυσι δε δώσανε αυτό που πιστεύαμε εμείς ότι μπορούσαμε να δώσουμε».

Τα λόγια του για τον Νίκο Αναστόπουλο ήταν για μια ακόμη φορά εγκωμιαστικά: «Κανένας καλός δεν χάνεται. Αποτυχία δεν ήταν. Δεν ήταν αποτυχία αφού έφυγε στη μέση της σεζόν και όταν δεν τελειώνεις το έργο σου δεν μπορείς να θεωρηθείς αποτυχημένος. Εάν καθόμασταν μέχρι το τέλος πέρυσι η ομάδα θα έβγαινε. Θα υπήρχαν προσθήκες και θα τα καταφέρναμε. Κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών θα γινόταν. Αποτυχία δεν ήταν δική μας η περσινή».

Και... "σφηνάκια"

#Είναι αυτονόητο, όταν αναμετριούνται οι καλύτερες που κουβαλούν αυθεντικό άρωμα Super League στη δεύτερη κατηγορία, να προσελκύουν πολύ κοινό στις κερκίδες, όπως ακριβώς εκτιμάται ότι θα γίνει την Κυριακή στο «Βικελίδης» μεταξύ Άρη και ΟΦΗ.

#Τα ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα, κάνουν λόγο για «ξεσηκωμό» και ότι «σύμφωνα με τις ενδείξεις που ήδη υπάρχουν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αναμένεται να καταγραφεί φετινό ρεκόρ προσέλευσης».

#Παράλληλα παίζουν δυνατά τα βίντεο για τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη: Παυλίδης, Διαμαντόπουλος και Σόουζα στέλνουν μήνυμα στην κάμερα και καλούν τον κόσμο να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

#Τίποτε από αυτά δεν είναι παράξενο. Αλλά και στο περυσινό ντέρμπι Άρης-ΟΦΗ, που έληξε 1-0, είχε πολύ κόσμο, με τον ΟΦΗ να κάνει καλό παιγνίδι και να αδικείται κατάφωρα από τον περιβόητο Αρετόπουλο, που του στέρησε πέναλτι (Μπούρμπος στον Χαντί).

Για να μη θυμηθούμε το κρίσιμο παιγνίδι των δύο ομάδων στο Ηράκλειο με τον ανεκδιήγητο Θάνο από τα Γρεβενά στο 1-1, όταν οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αποκλειστικά τρίποντο για να διατηρήσουν ελπίδες ανόδου και τον ΟΦΗ να είχε την πιο «φρούδα» ελπίδα με νίκη στο όνομα του Ντουρμισάι της Λαμίας.

#«Είστε πρώτοι χωρίς να παίξετε αυτό που πραγματικά μπορείτε! Φανταστείτε να δώσετε κι άλλα, τι θα καταφέρετε», είπε στους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Παύλος Μυροφορίδης. Είναι γενική η εκτίμηση ότι τα αποτελέσματα των "Αρειανών" δεν συμφωνούν με την εικόνα της ομάδας τους.

#Ο ΟΦΗ θα χρειαστεί να αγωνιστεί έξυπνα, με αποφασιστικότητα και μεγάλη συγκέντρωση, για πετύχει τον στόχο του.

#Ο Φώτης Φωτιάδης που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι Άρης-ΟΦΗ, έχει το χαρακτηριστικό του έμπειρου, αλλά σίγουρα "χτύπησε" πολύ στο μάτι κοιτάζοντας στον πίνακα ορισμών της ΕΠΟ, το όνομα του Πατρινού Νίκου Μακρυπόδη στο ντέρμπι της Αχαϊας μεταξύ Παναχαϊκής και Παναιγιάλειου.

#Οι κλοπές στα σπίτια των παικτών του Ολυμπιακού συνεχίζονται, μόλις με την ανάρτηση του Εμενίκε για τις διαρρήξεις με στόχο τα σπίτια ποδοσφαιριστών της πειραϊκής ομάδας! Το νέο κρούσμα αφορά το σπίτι του Μεχντί Καρσελά, με τον Μαροκινό μέσο να το βιώνει για δεύτερη φορά, καθώς στις 30 Οκτωβρίου είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας!

#Ακαταμάχητη φράση, που τη λέμε συχνά στους εαυτούς μας και στους φίλους μας: «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News