default-image

Τα Χανιά δεν άντεξαν απέναντι στη Γλυφάδα (6-9)

Σπορ
Τα Χανιά δεν άντεξαν απέναντι στη Γλυφάδα (6-9)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Μαχαίρα δεν άντεξε στην πίεση του ΑΝΟ Γλυφάδας και μοιραία βρήκε την ήττα με 6-9, στο κολυμβητήριο της κρητικής πόλης, στο εναρκτήριο παιχνίδι της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Με αυτή την νίκη η Γλυφάδα εξασφάλισε την πρόκριση της στους '8' της διοργάνωσης.  Οι Γλυφαδιώτες πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο, πέρασαν ακόμα και με 5-1 και κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και να κρατήσουν τη μεγάλη νίκη μέχρι το φινάλε και το τελικό 9-6 υπέρ τους. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των χανίων δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πλησιάσει το σκορ του αγώνα.

 Οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 3-3, 2-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Χάλαρης, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Αποστολάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου 6, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτερής.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κυράνης Κ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News