default-image

Άτυχο το Ρέθυμνο στην Πάτρα, έχασε με 10-9

Σπορ
Άτυχο το Ρέθυμνο στην Πάτρα, έχασε με 10-9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στην Πάτρα, όπου η ΝΕ Πατρών επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθυμνου με 10-9, χάρη σε γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, για τη Β' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη κρατούσε την ισοπαλία μέχρι το τελευταίο λεπτό, ωστόσο μια αδράνεια της άμυνας στο τελευταίο λεπτό της κόστισε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 10-9 στην Πάτρα.

Ο ΝΟ Ρεθύμνου παραμένει στην δεύτερη θέση αλλά με συγκάτοικο αυτή την φορά την ΝΕ Πατρών και στο κυνήγι της 2ης θέσης για τα play-off.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου προηγήθηκε με 5-1, στη συνέχεια η κρητική ομάδα αντέδρασε, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ένα γκολ της Σοφίας Μανέτα στο φινάλε ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ΝΕΠ. Οι δύο ομάδες περιμένουν τώρα το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΝΟ Γλυφάδας το βράδυ.

Οκτάλεπτα: 5-1, 0-1, 2-4, 3-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ., Μπαλάτσα Μ. 1, Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 4, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη 2, Σολανάκη, Γιαννακέα, Πετάση, Ρακιντζή

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 3, Καρυπίδου Μ., Φαρμάκη Μ. , Γαβαλα 1, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 3, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Καρυπίδου Η. 1

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μαρκοπούλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News