default-image

Χωρίς Μιλουτίνοφ, Αγραβάνη, αμφίβολος και ο Πρίντεζης

Μπάσκετ
Χωρίς Μιλουτίνοφ, Αγραβάνη, αμφίβολος και ο Πρίντεζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Γερμανία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 21:00 την Μπάμπεργκ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική ευρωπαϊκή τους πορεία, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο αυριανό ματς τόνισε: «Η Μπάμπεργκ είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στιλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη. Είναι δύσκολη έδρα γενικότερα και λόγο του κόσμου που πιέζει την αντίπαλη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε».

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Ο Πρίντεζης έκανε χθες ένα κομμάτι της προπόνησης και σήμερα θα δούμε πως θα είναι. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Πρίντεζη θα δούμε την τελευταία στιγμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News