default-image

Οι φίλαθλοι του Ρέθυμνο Cretan Kings προσέφεραν τρόφιμα

Μπάσκετ
Οι φίλαθλοι του Ρέθυμνο Cretan Kings προσέφεραν τρόφιμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φιλάθλων του Ρεθύμνου Cretan Kings στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων στο πλαίσιο της ενέργειας "Basket Αγάπης" της Basket League.

Ο κόσμος της ομάδας έφτασε με γεμάτα χέρια στο "Μ. Μερκούρη", δίνοντας μεγάλη βοήθεια στα συσσίτια Μικρή Παναγία - Παιδική Εστία "Κυρία των Αγγέλων", Αγίου Κωνσταντίνου, "Χριστιανική Γωνιά" των 4ων Μαρτύρων, Αγίου Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου. Επίσης, Λαγουδάκης, Γκίκας και Δραγάτης συμμετείχαν σε διαγωνισμό σουτ, συγκεντρώνοντας 2.000 ευρώ για την αγορά υλικών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, «είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο Cretan Kings να γίνεται αρωγός τέτοιων πρωτοβουλιών. Η ομάδα μας αλλά και γενικότερα η πόλη μας "αγκαλιάζουν" κάθε φορά την περιοδεία αλληλεγγύης "Basket Αγάπης" και το απέδειξαν ξανά το Σάββατο, όπου εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες κινητοποιήθηκαν για να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν για τους συνανθρώπους τους. Αυτή η ανταπόκριση μας δίνει απεριόριστη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Το μπάσκετ είναι πρώτα από όλα προσφορά στην κοινωνία και δεν θα σταματήσουμε καμία στιγμή να το αποδεικνύουμε. Άλλωστε και εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με την προσφορά στους συνανθρώπους μας, με μεγαλύτερη απόδειξη την κοινωνική μας δράση "Cretan Kings Assist"»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News