default-image

Ξεκινά σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ξεκινά σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία των νοκ-άουτ αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και θα γίνουν γνωστές οι τρεις πρώτες ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Ασφαλώς η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΠΑΟΚ, που κατά σύμπτωση είχαν συναντηθεί και πέρυσι στο Κύπελλο, με νικήτρια την ομάδα των Αρχανών. Ο Γιούχτας παίζοντας στην έδρα του δείχνει να έχει το πάνω χέρι, ωστόσο οι Κρουσανιώτες έχουν καλή ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή.

Στα άλλα δύο παιχνίδι, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αυτές είναι οι φιλοξενούμενες ομάδες. Ο ΠΟΑ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Μυρτιάς την Τριτωνία, με τον Μανόλη Σουτζή να θέλει να χρησιμοποιήσει παίκτες χωρίς μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά δυναμικότητας έστω κι έτσι να είναι δεδομένη. Το σημερινό ματς Κυπέλλου θα είναι το τελευταίο επίσημο για τον ΠΟΑ για το 2017, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις ούτε στο πρωτάθλημα την Κυριακή, έχοντας ρεπό. Στην Χερσόνησο, η Μινωική θα παραταχθεί απέναντι στις Γούβες και ο Γιάννης Χατζησεβαστός ζητά σοβαρότητα για μια εύκολη πρόκριση. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα (14:30)

*Τριτωνία-ΠΟΑ (γηπ. Μυρτιάς): Ζαχαριουδάκης, Παπαδοσπυριδάκης, Σταυράκης (παρ: Βαϊλάκης)      

*Γιούχτας-ΠΑΟΚ (γηπ. Αρχανών): Κρασαγάκης, Δασκαλάκης Ι., Δασκαλάκης Α. (παρ: Νησωτάκης)      

*Γούβες-Μινωική (γηπ. Χερσονήσου): Φουκάκης, Κυριακίδης, Βισκαδούρος (παρ: Εγγλέζος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News